Huisartsenvereniging Gent lanceert 'Summer of Sumehr'

Met een informatief filmpje maken spoedartsen van de vier Gentse ziekenhuizen de noodzaak duidelijk van een goed ingevuld en beschikbaar Sumehr om adequaat in te grijpen. Ze roepen huisartsen op om het dossier goed in te vullen, in het belang van de patiënt, en dat met de steun van de Huisartsenvereniging Gent.

"Betere communicatie met de ziekenhuizen: een voorwaarde voor een goede zorgcontinuïteit", beklemtoont de HVG-voorzitter Linde Tilley (foto). "We lanceerden met de Huisartsen Vereniging Gent de "Summer of Sumehr": wie op de spoed belandt heeft er baat bij dat de gezondheidsgegevens (zoals medicatielijst, allergieën, voorgeschiedenis ..) door de spoedartsen snel raadpleegbaar zijn: zo getuigen de artsen van de 4 Gentse spoeddiensten. Wij gaan voor meer en betere Sumehrs in Gent!", spoort ze de Gentse huisartsen aan.

Meer info vindt u in dit filmpje

> Lees ook: campagne zet via patiënt druk op huisartsen

 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.

Laatste reacties

  • Marc DE MEULEMEESTER

    21 juni 2021

    Terwijl het " onder" wijs ligt te braden in de zon van 1 welverdiende gesubsidieerde vakantie na dit Corona jaar , mogen jullie tweede zit doen in ruil voor een welverdiend applaus !