Stuur uw fantastisch idee in voor Zorgvinding 2018

In de zorg leven heel wat fantastische ideeën, oplossingen voor kleine of grote problemen, lokaal of op Vlaams niveau. Daarom organiseert In4care de tweede editie van Zorgvinding. De winnaars kunnen rekenen op een mooie prijs.

Een kwaliteitsvolle zorgverlening betekent voortdurend zoeken naar verbetering: naar goed opgeleide medewerkers, een up-to-date infrastructuur, de beste technologie, efficiënte zorgprocessen. Het zijn zaken, innovaties die de zorg beter, efficiënter en vooral menselijker maken.

Tijdens de eerste editie van de Zorgvinding liepen niet minder dan 92 zorgvindingen binnen  De laureaten zijn momenteel volop bezig met het realiseren van hun Zorgvinding.

Wil jij ook jouw zorgvinding laten zien én realiseren? Doe dan mee met onze Zorgvinding 2018, luidt de oproep. "In4care kan je helpen om deze innovaties zichtbaar te maken, delen en vooral een hefboom creëren door enerzijds een financieel duwtje in de rug, anderzijds door de juiste mensen en middelen bij elkaar te brengen om zo de zorgvinding ook effectief te realiseren, verbeteren of op te schalen."

Praktisch

Wie kan meedoen?

Enkel zorgleden van In4care kunnen meedingen naar de Zorgvinding 2018. Bedrijfsleden kunnen eveneens iets indienen, maar altijd samen met één of meerdere zorgleden.

Wanneer?

Indienen kan t.e.m. zondag 30 september 2018.

Laureaten worden bekend gemaakt op 7 december 2018 tijdens het In4care Winter Event "Inspire" in Antwerpen.

De prijs?

In totaal wordt €50.000 verdeeld over 10 laureaten.

  • 1 ontvangt € 10.000
  • 1 ontvangt € 7.500
  • 3 zorgvindingen ontvangen elk € 5.000
  • 5 zorgvindingen ontvangen elk € 2.500

Daarnaast is er nog een publieksprijs ter waarde van €5.000

De laureaten ontvangen niet alleen de nodige visibiliteit en een financieel duwtje in de rug. In4Care  biedt daarenboven actieve ondersteuning om de zorgvinding te realiseren. 

Hoe kan je meedoen?

Bezorg ons een korte videoboodschap / film van maximum 120 seconden waarin je je zorgvinding voorstelt.

Meer info leest u hier.

 

 

 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.