info-coronavirus.be al meer dan 11 miljoen keer geraadpleegd

De coronawebsite info-coronavirus.be is al meer dan 11 miljoen keer geraadpleegd. Dat zei Yves Stevens, woordvoerder van het Nationaal Crisiscentrum donderdag op de dagelijkse persconferentie.

"Sinds het begin van deze crisis begeleiden we u dagelijks met informatie", zei Stevens donderdag. "U heeft de weg heel goed gevonden naar die kanalen." De gratis telefoonlijn die de federale overheid georganiseerd heeft om vragen van het publiek over het coronavirus te beantwoorden, kreeg al meer dan 315.000 oproepen, de website werd al meer dan 11 miljoen keer geraadpleegd en dagelijks worden ongeveer 2.000 vragen beantwoord via de sociale kanalen, zei Stevens.

Het infonummer 0800/14.689 is in principe elke dag bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur. Wie vragen heeft kan die ook via e-mail versturen naar info-coronavirus@health.fgov.be. Alle informatie over het coronavirus staat bovendien op de website info-coronavirus.be.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.