Hack Healthcare 2021: "Een kans om samen te werken rond digitale gezondheidskwesties"

Op 16 en 17 juni vindt in AREA 42 in Brussel een belangrijk evenement plaats op het vlak van digitale gezondheidszorg: Hack Healthcare.
Voor deze negende editie hebben de organisatoren hun ervaring en knowhow ingezet om actoren bijeen te brengen die streven naar daadwerkelijke verandering.  Zorgverleners, patiënten, start-ups, scale-ups, farmaceutische bedrijven, integratiesystemen, verzekeraars, werkgevers, enz. zullen actief deelnemen aan de digitale veranderingen in de gezondheidszorg.
Tijdens deze 2 dagen gebeurt dat rond 4 grote thema's; over gepersonaliseerde preventie, data, telegeneeskunde en nieuwe modellen van financieringstechnologie in gezondheid, zullen 100 deelnemers uitdagingen aangaan, creatieve oplossingen uitwerken en deelnemen aan de veranderingen qua innovatie in digitale gezondheid.
Leo Exter, die mee aan de grondslag lag van het evenement, wil een baanbrekend evenement creëren waar "er een kans is om samen te werken aan digitale gezondheidskwesties die ons allemaal aangaan en met de bereidheid om de dialoog aan te gaan over de impact van technologie in de gezondheidszorg, vooral na dit onvoorstelbare jaar."
Dit evenement wordt gesteund door Roche, In4Care, MSD, VITO en Absym Brussel. NumeriKare is mediapartner en zal verslag uitbrengen over de vier thema's van het evenement.

> Registratie via HackBelgiumlabs website

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.