Hack Healthcare zoekt oogarts voor 28 maart

Hack Belgium Labs organiseert voor de derde keer op rij Hack Healthcare, een tweedaags event voor vernieuwers in de gezondheidszorg. De organisatoren zijn op zoek naar een oogarts voor een van de workshops, "Improving the patient experience in oftalmology",die op 28 maart van 9.30 tot 12 uur online plaatsheeft. 

Het evenement is gericht op het oplossen van levensechte problemen die door partners zoals ziekenhuizen, overheden, farmaceutische en technologiebedrijven worden voorgesteld. De problemen worden gevalideerd door mensen uit het hele gezondheidsecosysteem in een reeks online workshops.

Dit jaar betreft een van de door Roche voorgestelde problemen de oogheelkunde. Het probleem is: hoe kunnen we een realistisch beeld ontwikkelen van de huidige en toekomstige vraag naar oogheelkundige diensten om de beschikbare capaciteit voor het verstrekken van behandelingen beter te sturen en de in de toekomst benodigde capaciteit nauwkeurig in te schatten?

Om dit probleem te valideren, is Hack Belgium Labs op zoek naar een oogarts die wil deelnemen aan een van de workshops, die zijn of haar perspectief wil geven en anderen wil ontmoeten die gepassioneerd zijn over innovatie in de oogheelkunde. De workshop, getiteld 'Improving the patient experience', vindt online plaats op 28 maart van 9.30 tot 12.00 uur. De deelnemers zullen een diepgaand gesprek voeren over de reële context van momenteel beschikbare en toekomstige behandelingen, de huidige patiëntenervaring, de impact van nieuwe behandelingen op het aantal patiënten dat kan worden geholpen en aanverwante topics. Voorbereiding is niet nodig.

Deelname aan de workshop is gratis en onbetaald. Oogartsen die geïnteresseerd zijn kunnen gewoon een e-mail sturen naar Caterina op Hack Belgium Labs (caterina@hackbelgium.be).

Hack Healthcare beperkt zich niet alleen tot oogheelkunde, ook andere specialisten die geïnteresseerd zijn in innovatie zijn welkom. Verschillende workshops zullen ingaan op onderwerpen als gevorderde borstkanker, longkanker, menopauze, het monitoren van de levenskwaliteit van patiënten, evenals een verscheidenheid aan gezondheidsdata gerelateerde topics.

Hack Belgium Labs zet zich in om reële gezondheidsproblemen op te lossen door middel van innovatie. De workshops zijn een geweldige manier voor professionals uit de gezondheidszorg om hun ervaring en expertise te delen, anderen te ontmoeten en samen te werken om problemen op te lossen. Hack Healthcare is een unieke kans voor professionals uit de gezondheidszorg om te leren, te verbinden en bij te dragen aan de verbetering van de gezondheidszorg in het algemeen.

> Meer informatie vindt u op de site de Hack Healthcare

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.