100% interactief congres: “De tijd zal voorbijvliegen”

Live elektronisch stemmen, simultaanvertaling, Twitterwall, tafeldebat, actief netwerken, permanente interactie en chatten op social media: informatieoverdracht staat centraal die dag. Dat moet leiden tot een witboek op het einde van het congres. U mag niet indommelen! BHCT legt de lat hoog, dixit Karolien Haese.

Specifiek draait alles om drie panelonderwerpen: predictieve geneeskunde, beslissingsondersteuning via AI en de verzelfstandigde 
patiënt. De moderator nodigt de deelnemers uit om over elk onderwerp vooraf te stemmen. Aan het einde van een proactief debat volgt een tweede publieke stemming om zo de impact van de debatten te meten. De meningen van moderatoren en panelleden zullen andere invalshoeken genereren en het debat inhoudelijk verrijken.

Tijdens de lunch zal elke tafel profiteren van een bevoorrechte netwerkomgeving: “Dat met een vraag over digitale transitie in de zorg 
en met een animator per tafel. Iedereen 
krijgt de kans en de gelegenheid om zijn 
standpunt te verdedigen volgens de tick-
meeting methodologie, toegepast door grote 
organisaties en bedrijven.” De ‘strategische gezondheidsaanpak’ van multinationals zal de dag afsluiten. 

> Meer info en inschrijvingen: www.BHCT.eu. Accreditatie ethiek en economie is aangevraagd.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.